Ved å bestille Idrettstrøm, bidrar du til at vi sponser idrettslagene med 1 øre/kWh av det du bruker.
Dette koster ikke noe ekstra for deg.
Vi gir tilbake til lokalsamfunnet.

 

Klikk her for bestilling av Idrettsstrøm

 

AFSK – Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et fleridrettslag med tilbud innenfor fotball, håndball, ski, svømming, klatring og sykling. Klubben har også tilbud i form av allidretts tilbud for voksne, ungdomsgruppe, gå gruppe, sandvolleyball (sommer), skating (sommer), skøyting (vinter) og seniortreff for eldre. AFSK er en breddeklubb med innslag av toppidrett. Dvs. at vi vil ha hele bygda med, men ønsker også å kunne gi tilbud til dem som vil litt mer innenfor de idretter som vi tilbyr.

Klubben er en viktig sosial møteplass i hjertet av Aurskog. Vår hallkafeteria er et hyggelig møtested, som i fotball- og håndballsesongen holder åpent mandager til torsdager fra kl.17.00 til 21.00, samt når det er arrangement og kamper.

Vårt anlegg består av en flerbruksflate (håndballstørrelse), 11’er kunstgressbane, 11’er gressbane, 5’er kunstgressbane, sandvolleybane (med mulighet for strandfotball og standhåndball), skøytebane, trimrom og møterom (som kan leies til møter og arrangementer).

Vi har ofte ledig treningstider på fredager og lørdager. Her er det mulighet for å leie hall/kunstgressbane eller sette nye aktiviteter i gang.

Aurskog/Finstadbru Sportsklubb sin adresse er Aurveien 41, 1930 Aurskog.  Opplysninger om våre tilbud og arrangementer kan finnes på vår hjemmeside www.afsk.no. Det er også mulig å sende en epost til klubben på afsk@afsk.no eller ringe til daglig leder på tlf. 92518020.

 

SIF – Setskog Idrettsforening:

Setskog Idrettsforening sitt slagord er naturlig aktivitet!

Naturlig fordi det skal være enkelt og naturlig for våre medlemmer å være aktive, men også fordi naturen spiller en viktig rolle. Setskog ligger i et villmarksområdet og vi spiller på lag med naturen.

Aktivitet fordi vi ønsker å skape aktivitet som passer alle våre medlemmer og som bidrar til at folk i bygda vår møtes. Våre aktiviteter går gjerne på tvers av både type idrett og alders tilhørighet.
HSEV er en viktig støttespiller for at SIF kan leve opp til sitt slagord! www.setskogif.no

 

SHIUL – S.Høland Idretts- og Ungdomslag:

S. Høland Idretts og Ungdomslag (SHIUL) er et breddeidrettslag i lokalmiljøet på Hemnes.

SHIUL er medlem av Norges Idrettsforbund. Vi er opptatt av – sammen med andre – å bidra til å bygge og utvikle et godt oppvekstmiljø og voksenmiljø, og å være bidragsyter til fellesskapet og helse i lokalmiljøet gjennom konkrete aktiviteter. Vi har svært lave treningsavgifter sammenlignet med andre tilsvarende idrettslag. Du kan i klubben vår betale èn treningsavgift og delta på alle aktiviteter. www.shiul.no

 

 

BSF – Bjørkelangen Sportsforening

Bjørkelangen Sportsforening er et fler idrettslag og har pr. i dag gruppene håndball, fotball, svømming, allidrett, sykkel, innebandy, biljard og ski/trim. Samt at vi har egen idrettshall med eget styre. Klubben er meget avhengig av medlemmer og gode samarbeidspartnere for å klare å opprettholde klubbenes store aktiviteter. BSF driver ikke bare med organisert idrett for barn/ungdom og voksne, vi er også en meget viktig aktør på Bjørkelangen når det gjelder andre typer arrangement. Her kan vi nevne blant annet skidag, kiosk i alpinbakken, vakt på folkebadet, Korslaget Aurskog – Høland, Musikkfestivalen, hallfester, BjørkeMarten, Stuttreist & Himlaga festivalen, NM rally. BSF har de to siste årene jobbet med et meget stort prosjekt, klubben trenger flere garderober og et samlingspunkt for klubbens medlemmer og
andre som vil besøke oss der. I disse dager bygger vi på sportshallen på vest siden. Påbygget skal inneholde kiosk, møterom, kontor, garderober og flerbrukssaler. Så vi håper du/dere vil støtte klubben på Bjørkelangen med deres medlemskap og kjøp av BSF Strøm gjennom vår gode samarbeidspartner Høland og Setskog Elverk. Les mer om oss på vår hjemmeside www.bsf.nu

Ta kontakt med daglig leder i BSF på e-post: dagligleder@bsf.nu 

 

Høland Idretts- og Ungdomslag

HIUL tilbyr mange og varierte aktiviteter for store og små – med idrettsglede i sentrum. Vi har et uformelt miljø med fokus på helse og trivsel, hvor alle er velkomne. Se vår hjemmeside  www.hiul.no for utleie av lokaler og andre aktiviteter/arrangement. I vår 2. etasje finner du flotte utleielokaler, Løken Fysioterapi, Løken Fotpleie og Psykolog Thorild Melgaard.

www.hiul.no

 

 

Klikk her for bestilling av Idrettsstrøm